BİLECİK / MERKEZ - Ertuğrulgazi Lisesi

eSafety Label - eGüvenlik Etiketimizi aldık!

Okulumuz Temmuz 2024 e kadar geçerli eSafety Label - E Güvenlik Etiketi almıştır.

Şimdi sıra eTwinning School ( eTwinning Okulu) olmakta...

Okulumuz yürüttüğü eGüvenlik uygulamaları ile Avrupa Okul Ağı olan European Schoolnet'in değerlendirme kriterleri doğrultusunda, güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan eSafety "Elektronik Güvenlik" bronz etiketi aldı.

Uluslararası geçerli olan bu etiket, okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır.

Siber Güvenlik konusunun okul politikasının bir parçası haline getirmeyi hedefleyen kapsamlı bir eylem planı içeren "Elektronik Güvenlik" etiketi 2024 Temmuz ayına kadar geçerlidir.

Okulumuz eTwinning School-eTwinning Okulu olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.  Okulumuzda eTwinning Ulusal Kalite Etiketi, Avrupa Kalite Etiketi alan projeler geliştiren Öğretmen ve öğrencilerimize gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür ederiz.

26-01-202326-01-202326-01-2023

Yayın: 26.01.2023 - Güncelleme: 03.02.2023 14:58 - Görüntülenme: 236