BİLECİK / MERKEZ - Ertuğrulgazi Lisesi

EGL TÜRKİYE 4. OYUNCU BEYİNLER TURNUVASINDA İL BİRİNCİSİ

Milli Eğitim Bakanlığı ve Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu işbirliği ile bu yıl 4. sü düzenlenen Turnuvanın Açık Kategorisinde geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi okulumuz öğrencileri yine il derecelerini topladı. İlimizden 2. Eleme Turuna katılacak öğrencilerin tümü okulumuz öğrencisi.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Mustafa KAN ‘ın danışmanlığını yaptığı öğrencilerimiz Alper Ceyhan, Nurefşan Günaydın, Ayşe Demirbaş, Emre Deniz ve Zeynep Cevher 2. turda ilimizi temsil edecekler.

Yarışmacıların zekâ gelişimine katkıda bulunmak, analitik düşünme teknikleri ile tanışmalarını ve bu becerilerini geliştirmelerini sağlamayı amaçlayan Turnuva 4 kategoriden oluşmaktadır.

2. Turu 20 Nisan 2024 ve Türkiye Finali 5 Mayıs 2024 ‘te Ankara ‘da düzenlenecek turnuvada Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

26-03-2024

Yayın: 26.03.2024 - Güncelleme: 26.03.2024 12:48 - Görüntülenme: 44